"A.Tom" priključne nadgradnje - aplikacije za gradjevinsku, komunalnu i poljoprivrednu Delatnosti direktan kanal distribucije(bez posrednika)

Fabrika A.TOM je vodeći proizvođač priključaka za poljoprivredne i specijalne mašine. Dinamičan razvoj poljoprivredne industrije, stalna potreba za obrađivanjem uz kupovinu strane specijalne opreme i priključaka za visoke performanse stvorili su ideju o domaćoj proizvodnji visokokvalitetnih priključaka.

Danas u svojoj ponudi A.Tom firma poseduje širok spektar priključaka za izgradnju puteva, komunalne, rudarske i poljoprivredne mašine. Stalno razvijanje i unapređenje proizvoda u skladu sa potrebama tržišta. Profesionalne veštine i naporan rad inženjera iz odeljenja za dizajn i kvalifikovano osoblje su omogućili da naprave visokokvalitetnu opremu, koja je kompatibilna sa novim i polovnim mašinama takvih marki kao što su:

JCB, Caterpillar, Manitou, Volvo, Faresin, Toyota, Hyundai, Doosan , Kubota, Liebherr, John Deere, Claas, Mitsubishi, Nissan i mnogi drugi.

A.Tom kompanija nije inferiorna u odnosu na inostrane konkurente i u mogucnosti su da ponude takodje razvijanje prilagođenih prikljucaka I dodataka u skladu sa individualnim zahtevima kupaca.

Zahvaljujući profesionalnom radu inženjera iz dizajnerskog odeljenja, zadaci i zahtevi se rešavaju u kratkom roku i na najvisem nivou.

Svi proizvodi A.TOM u skladu su sa međunarodnim standardima kvaliteta , a garancija proizvođača je obezbeđena za svu robu.

Video

A.Tom kompanija radi na tome da na svaki način predstavi potencijalnim kupcima dokaz o kvalitetu i fokusu čak i na najsitnije i najmanje detalje tokom izrade priključnih alata.

Na “A.Tom” attachments jutjub kanalu možete pogledati veliki broj video snimaka priključnih alata u obavljanju posla za koji su izradjene tako isto možete pogledati video snimke sa fokusom na kvalitet i detalje u izradi priključnih alata.

Više na A.Tom oficijalnom sajtu.